Societatea Deco Dem Natura SRL este o companie cu capital integral privat romanesc si are ca obiect principal de activitate demolarea constructiilor civile si industriale, lucrari de terasamente, platforme si drumuri si nu in ultimul rand lucrari de reciclare a materialor rezultate din demolari – piatra, fier, cauciuc, etc.

SC Deco Dem Natura SRL reprezinta echipa noastra, o echipa de profesionisti tineri si entuziasti, aflata oricand la dispozitia dumneavoastra, cu experienta in utilizarea tehnnologiei de ultima ora, avand ca misiune intampinarea necesitatilor pe care le aveti, fie ele simple sau complexe prin furnizarea unui pachet complet si complex de produse si servicii corelate in permanenta cu oportunitatile pe care le ofera piata la un moment dat.

Viziunea noastra este sa ne facem cunoscuti prin seriozitate, dotari si professionalism.

In urma legăturile puternice pe care le-am dezvoltat cu furnizorii si clientii noştri interni şi externi, putem să vă oferim preţuri competitive.

Impreuna cu dumneavoastra, vom reusi sa dezvoltam şi sa implementam soluţii inovatoare şi accesibile din toate punctele de vedere.

Certificari

ISO 9001:2008
Sistemul de management al calităţii

ISO 14001:2004
Sistemul de management al mediului

OHSAS
Sistemul de management al sanatatii si

18001:2007
Securitatii ocupationale.

ISO 50001:2011
Sistemul de management al energiei